Σχετικά με εμάς

 1. 2012

  Έχοντας τελειώσει σπουδές πληροφορικής διαπιστώσαμε ότι η δημιουργικότητα ήταν μια βασική πηγή ενέργειας και δεν φαινόταν να καλύπτεται από αυτόν τον κλάδο. Κάπως έτσι, ξεκίνησε η αναζήτησή μας προς κάτι εναλλακτικό. Η υποδηματοποιία συγκέντρωνε μια πληθώρα χαρακτηριστικών, που μας γοήτευσε, όπως η διαχρονικότητα, η παράδοση και η δημιουργία εκ του μηδενός. Το επόμενο βήμα ήταν η κατάρτιση , η οποία ήρθε μέσα απο μια σειρά μαθημάτων στην σχολή υποδηματοποιίας του κ. Κουλουμάση .

 2. 2013

  Ταυτόχρονα με τα μαθήματα στήσαμε το εργαστήριο μας όπου ξεκίνησε η κατασκευή και πώληση των πρώτων χειροποίητων υποδημάτων, κυρίως σε γνωστούς και φίλους, που στήριξαν τα πρώτα μας βήματα.

 3. 2014

  Βλέποντας ότι αυτό που κάναμε είχε θετική ανταπόκριση, αποφασίσαμε να κάνουμε έναρξη εργασιών, ώστε η δουλειά μας να εξελιχθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

 4. 2015

  Όταν είδαμε τυχαία μια κοπέλα να φοράει ένα σχέδιo μας σε ένα cafe στο κέντρο της πόλης, συνειδητοποιήσαμε ότι πολλά Travellers κυκλοφορούσαν ήδη στους δρόμους. Αποφασίσαμε τότε, να ξεκινήσουμε την συνεργασία με τα πρώτα καταστήματα. Έτσι και έγινε το ίδιο καλοκαίρι.

 5. 2016

  Η επικοινωνία με τα συνεργαζόμενα καταστήματα έδειξε ότι οι πελάτες έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για τα σχέδια μας. Οπότε αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην μεγαλύτερη εμπορική έκθεση, που γίνεται στην Ελλάδα – την Λαϊκή Τέχνη και Τέχνημα - κάτι που έγινε με μεγάλη επιτυχία.

 6. 2017

  Αυτή η χρονιά μας υποδέχθηκε με αποκλειστικές συνεργασίες στην Πλάκα, τη Μύκονο και άλλα νησιά! Κάπως έτσι, η ομάδα της Traveller s shoes μεγαλώνει και ο νέος χώρος είναι έτοιμος να μας υποδεχθεί. Στο καινούριο μας εργαστήριο- εκθετήριο μας επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι με ιδέες και διάθεση για να δημιουργήσουμε μαζί το δικό τους μοναδικό παπούτσι!

Σχετικά με εμάς

Χειροποίητα υποδήματα από 100% ελληνικά δέρματα 

Επικοινωνία

 • 697 685 2938
 • 697 356 4806
 • travellershoes@yahoo.gr
 • @travellershoes

Facebook

Created By Tech Place
travellershoes.gr © 2017